Gyűrű-kúra Wellness hétvége

Pihenés, wellness, finom ételek – és mindeközben fejlődik a párkapcsolatuk is? IGEN!

Ezt kínáljuk a már hagyománnyá vált februári Gűrű-kúra Wellness Hétvégén.

Ezen a rendezvényen a Gyűrű-kúra tíz témájából egyet választunk ki és abban merülünk el egészen mélyen. Persze nem akarjuk, hogy a mélymerülés megülje a gyomrunkat, ezért a gyakorlatias előadások között a medencékben is megmerítkezünk, sokat játszunk és válogatott finomságokat eszünk.

 

Free HTML5 Bootstrap Template by FreeHTML5.co

Wellness a testnek, a léleknek, a kapcsolatnak...

2018-ban már 6. alkalommal rendezzük meg a testi-lelki wellness hétvégét. A kezdemény kicsiben indult néhány baráti házaspárral, aztán 10 párral, majd egyre többen érdeklődtek, így tavaly már két hétvégét is meg kellett hirdetnünk, és mindkettőre ki kellett tennünk hetekkel a kezdés előtt a MEGTELT táblát. Szeretnénk, hogy a hétvége a hihetetlen népszerűség ellenére is megtartsa családias, meghitt légkörét, ezért maximum 25 párt tudunk fogadni. Ezúttal is két hétvégét hirdetünk meg, ebből az egyik már csaknem be is telt az évek óta visszajáró párokkal. Ne maradjon le, csapjon le gyorsan a lehetőségre és regisztráljon máris!

Free HTML5 Bootstrap Template by FreeHTML5.co

A hétvége előadója:

Dr. Mihalec Gábor, párterapeuta

A párkapcsolati előadásokra járók jól ismerik Gábort. Szenvedélyesen járja a világot, hogy a legjobb tudást gyűjtse össze, amit hazahoz és átad a pároknak. Azért dolgozik, hogy a párok ne legyenek vádtelenül kiszolgáltatva tudattalan játszmáiknak, vagy rejtett kapcsolati dinamikáiknak. Küldetése, hogy visszaadja a pároknak a hatalmat a kapcsolatuk sorsának irányítására. Ezt teszi hatszemközti személyes konzultációkon, sokszáz fős nagyrendezvényeken (Ketten Együtt Nap, 3 királyfi 3 királylány, Nyitott Akadémia), párkapcsolati tréningeken (Gyűrű-kúra, Intimitástréning) és nemzetközi bestsellereiben (Gyűrű-kúra, Ketten együtt magabiztosan, Megcsalás nélkül).

Free HTML5 Bootstrap Template by FreeHTML5.co

A 2018-as rendezvény fő témája:

Az eszméletlenül jó szex titkai

Az előadásokon körbejárjuk azokat a fontos érzelmi-lelki tényezőket, amelyek meghatározó fontosságúak a kiegyensúlyozott intimitás megéléséhez. A következő témák kerülnek terítékre:
- Hogyan alakítsunk ki pozitív hozzáállást a szexhez?
- Ismerjük meg a párunk szexuális szerelemtérképét!
- Hogyan kezdeményezzünk?
- Hogyan válhat akár a visszautasítás is intim élménnyé?
- Hogyan mondjuk el a vágyainkat úgy, hogy az célba is érjen?
- Hogyan konvertáljuk az érzéseket szavakká?

Az előadások és a hozzá fűződő gyakorlatok tudományos kutatásokra épülnek.
Elsősorban nem technikákat akarunk bemutatni, hanem a hozzáállást, az érzelmi megélést és a szexről való gondolkodást szeretnénk inspirálni. A gyakorlatok során semmilyen intim dolgot nem kell megosztaniuk más párokkal vagy az előadóval. A gyakorlatok csak kettejükre tartoznak. A rendezvény semilyen pornográf vagy explicit elemet nem tartalmaz!

És egy igazi különlegesség!

Mivel a tánc egy igazán jó formája az érzelmi egymásrahangolódásnak, meghívtuk Győry-Zelencsuk Tímea tánctanárt, a latin táncok szakértőjét, hogy vezessen be bennünket ebbe a rejtelmes világba! Aggodalomra semmi ok! Gábornak sok kiváló kvalitása van, ám a tánc sajnos nem tartozik közéjük. Aki még nála is botlábúbb, az ajándékot kap. ;-)

Győry-Zelencsuk Tímea vagyok, életet szerető ember, feleség, anya, zene- és táncművész/pedagógus, karnagy és nem utolsósorban Prepare/Enrich tanácsadó.
Szüleimnek, tanáraimnak és kitartásomnak köszönhetően 10 évet töltöttem a Magyar Rádió Gyermekkórusában, majd a konzervatórium után a Zeneakadémián és a Magyar Táncművészeti Főiskolán diplomázhattam. Az életutam- melyben öröm, élmény, szomorúság és küzdelem egyaránt helyet kapott- kisgyermekkoromtól kezdve, vagyis több, mint 30 éve az éneklés, a zene, a tánc és az emberi kapcsolatok ösvényére vezet folyamatosan engem. Szeretem az embereket, szeretek beszélgetni velük és a lélek húrjait pengetni.

Voltam táncbajnok latin-amerikai versenytáncokban, voltam „legjobb női táncos” nemzetközi salsaversenyen,  voltam döntős mambo világbajnokságon, és több mint 18 éve élvezem sok-sok tanítványom szeretetetét.

Szívből szeretek a férjemmel táncolni, és azt tapasztalom, hogy a szerelmes-, jegyes-, és házaspárok életét jelentősen gazdagítja, ha a páros táncokban is kapcsolódnak egymással.

Több, mint 15 éve készítek fel jegyespárokat az első közös táncukra, melyet már házastársakként lejtenek. Ez idő alatt, arra a csodás tapasztalásra tettem szert, hogy a tánctanulás igazi párkapcsolatépítő tréning is lehet, s ezt évek óta tudatosan be is építem a táncóráimba.

Nagy örömmel tölt el, hogy Mihalec Gábor felkérésére ezen a két hétvégén szerelmüket óvó, gondozó, építő-szépítő házaspárokkal oszthatom meg a közös táncélmény varázsát.

IGAZI MEGLEPETÉS

A hétvége részletei

Az előzetes regisztrációkból néhány pár mégsem tud eljönni, így mindkét hétvégén felszabadult néhány hely.
Csapjon le az utolsó helyekre!
2018. február 9-11. MEGTELT!
2018. február 16-18. Még 6 szabad hely.

A rendezvény pénteken 17:00 órától kezdődik (regisztráció 15:30-tól) és vasárnap ebéddel zárul.
Helyszín: Hotel Stáció Vecsés (2220 Vecsés, Széchenyi u. 20.)
Nézze meg a négycsillagos wellness szállodát itt:
www.airporthotelstacio.hu

VIP GOLD csomag

Amit a részvételi díj tartalmaz:
- Szállás és étkezés (minden étkezés svédasztalos)
- Wellness részleg korlátlan használata (6:00 és 21:00 óra között)
- A foglalkozásokon való részvétel
- A foglalkozás munkafüzetei
- A foglalkozásokon kívül is együtt lehet az előadóval (étkezések, jacuzzi, szauna, stb.)
- Az ár a hétvége összes költségét tartalmazza.
- Ezen felül csak az esetleges minibár fogyasztást és a külön megrendelt étel-ital fogyasztást kell fizetnie.

SILVER csomag

Nálunk ilyen nincs! Mi mindenkit Gold vendégként kezelünk és azt szeretnénk, hogy a lehető legjobban érezze magát!


Ára:
169.000,- forint páronként.

Az ajánlat csak a korlátozott számú helyek erejéig érvényes. A rendezvény családias jellege miatt maximum 25 párt tudunk fogadni!

A hétvégén megvásárolhatja Mihalec Gábor, John Gottman és Hans Jellouschek könyveit, érdemes ehhez készpénzt magával hoznia. Kártyás fizetésre sajnos nem lesz lehetőség.
REGISZTRÁCIÓ

A regisztrációval egyidőben kérjük utaljon át 30.000,- forint előleget a 11773353 01319325 számú bankszámlára (kedvezményezett: Dr. Mihalec Gábor).
A regisztráció csak az előleg átutalásával együtt érvényes. A közleménybe ne felejtse el beírni, hogy "Wellness hétvége" és a nevét!
Lemondás esetén az előleget 2017. december 10-ig tudjuk visszafizetni.
Biztosítsa máris a helyét és regisztráljon!
Csak egy perc választja el a sikeres regisztrációtól.

FONTOS: Ez a rendezvény lelkileg és kapcsolatilag kiegyensúlyozott pároknak való. Ha Önök a közelmúltban éltek át egy súlyos kapcsolati vagy családi válságot (például megcsalás, közeli családtag halála, bántalmazás vagy elhúzódó, súlyos konfliktus), akkor a rendezvény olyan érzelmeket hozhat felszínre, amelyek levezetésére, feldolgozására a helyszínen nem lesz lehetőségünk. Kérjük, ezt vegyék figyelembe a jelentkezéskor.